pátek 22. listopadu 2013

Krásný dobrý večer...............................

popravdě jsem moc ráda, že je už večer a tento pátek - jen tak náhodou je to poslední předadventní pátek........... končí. Ráno den začal jako každý jiný............ nechtělo se mi vstávat, ale chtě nechtě jsem musela :-(. vypravit dětičky do školy, do školky, frrrr dorazit do práce.

Manžel se rozhodl, že tento den zakončíme jinak než normálně.

Přijel, že mu není dobře a vzhledem k tomu, že za poslední měsíce ho trápil žlučníček vyrazily jsme na pohotovost a nyní spinká v nemocniční košilce s kapačkou v ruce a čeká, jestli si na něho pan doktor veme či neveme skalpel. No uvidíme zítra. 


Pro dnešek tu mám pro vás, ale i jedno splněné přání. Je to myšák pro malého Tomáška. Je to opět manžestráček s šáličkou  a protože je to pro miminko je to bez knoflíčků a všeho možného co by mohl zhamat....................


Tak jsem zvědavá, zda se bude TOMÁŠKOVI  líbit.......................

 






a jak jsem už napsala, pomalu, ale jistě se blíží pro mě moc moc oblíbený čas. Vánoce a čekání na vánoce naprosto zbožňuju. Zbožňuju je se vším co k nim patří. Ten shon, úklid, pečení. 

Jelikož jsme za poslední roky moc z cukroví co jsem napekla nesnědli, letos toho budu péci méně, o to více budu mít čas na jiné věci. 

Už jsem utvořila kupu vloček a houbiček a teď začínám tvořit dárečky pod stromeček. A protože to budou dárečky, nemůžu  je do vánoc ukázat a to mě na jednu stranu moc mrzí. Včera jsem jeden dáreček dotvořila a tak moc se mi to líbilo, že si jej budu muset udělat taky :-).

pro dnešek vám všem děkuji a mějte se moc krásně a samozřejmě přeji krásný předvánoční čas.

čtvrtek 7. listopadu 2013

Moudro

Malý chlapec se zeptal maminky,,proč pláčeš?" Protože jsem žena. Odpověděla mu. ,, Nerozumím", řekl syn. Jeho matka ho jen objala a řekla,, A nikdy neporozumíš". Později se chlapec zeptal svého otce. ,, Všechny ženy pláčou bez důvodu" a to bylo vše, co mohl otec odpovědět. 
Malý chlapec vyrostl a stal se mužem, avšak stále nerozuměl, proč ženy pláčou. Nakonec povolal Boha a zeptal se. ,,Bože, proč se ženy rozpláčou tak lehce ?" Bůh odpověděl.
Když jsem stvořil ženu, musela být výjimečná. Stvořil jsem její HRUĎ dost silnou na to, aby unesla tíhu světa, ale natolik jemnou, aby poskytovala pohodlí. Dal jsem ji vnitřní sílu, aby vydržela porod dítěte a odmítnutí, které častokrát zažije od svých dětí.Dal jsem ji TVRDOST, která ji pomůže stále pokračovat, i když se všichni ostatní vzdávají a starat se o svoji rodinu i přes choroby a únavu, bez ztěžování si. Dal jsem ji CIT milovat své děti za všech okolností. Dokonce i tehdy, když ji její dítě hluboce zraní. Dal jsem ji sílu PŘIJMOUT svého manžela i s jeho chybami a vytvořil jsem ji z jeho žebra, aby chránila jeho srdce. Dal jsem ji MOUDROST, aby věděla, že dobrý manžel nikdy nezraňuje svoji ženu, ale někdy zkouší její sílu a rozhodnutí, stát vedle něj bez výhrad. A nakonec jsem ji dal SLZU, kterou roní a která je jen a jen její....aby ji použila, kdykoliv ji bude potřebovat, aby to všechno zvládla. Má na tu slzu právo!!!! Opravdu, nikdo nevydrží tolik, jako žena.
 

Krása ženy není v šatech, které nosí. V postavě, kterou má, ani ve způsobu, jakým si češe vlasy.
Krása ženy musí být v jejích očích, protože ty jsou bránou k jejímu srdci. Místu, kde sídlí láska ♥



(dneska jsem si přečetla tento text na jednom blogu a opravdu je moc krásný a hlavně dojemný.Neodolala jsem a musela ho vložit také.)

Oblíbené příspěvky