středa 22. ledna 2014

v pořadí další dlouhodobější projekt

Krásné mírně mrazivé ráno..........................
Tak to začíná i pomalu vypadat, že zima přeci jen bude. Je pravda, už bych se raději viděla na jaře, kdy bude tepleji. V práci máme hroznou "kosu", každé ráno na sebe musím obléknout pár vrstviček, abych den mohla přežít. A doma šupky dupky do huculek a rychle zatopit v krbíku. K tomu kafíčko nebo čajíček........................... 

Dnes jsem se s vámi chtěla podělit  o jednu z mých dek. Pokaždé, když se do nějaké pustím, říkám, že už nikdy více.............. a stejně se zase pustím do další. Tuto jsem tvořila s přestávkama téměř rok. Mezi tím došla vlna a přes léto nebyla k sehnání, tak jsem se dala téměř na modlení, aby výrobce tento odstínek nevyřadil z výroby. 
Nakonec všechno dobře dopadlo a deku jsem s úspěchem před pár dny dodělala. Moc se mi líbí. No a jako vždy, už mám v hlavě další. Tentokrát pletenou, tak uvidíme.

Mezi tím nás taky bude čekat maškarní bál, tak budu muset zapojit své mozkové buňky a myslet....................letos si Anička vymyslela GEJŠU, je to ale nenáročné dítě. Pak ještě něco pro juniora........................................ jojo...........................

Mějte se pro dnešek krásně a přeji krásný pomalu přicházející víkend Jiřina 





 

neděle 19. ledna 2014

Krásné nedělní odpoledne..............................................

dneska u nás krásné sluníčkové. To je ale krásná ladovská zima, co?  
Před pár dny mne požádala kamarádka o ušití dárečku pro právě narozenou Vanesku. Zadání znělo: hlavně ne růžovou, švagrová je  na ní alergická :-))......................... tak tady je žluťásek neutrálek.
Rodičům i Vanesce přeji jen to nejlepší. 

Hodila jsem si v pátek noční šichtu a vznikly tyto dvě zaječí sestřičky. 
S bílou mašličkou je pro Vanesku a druhý se žlutou mašličkou je volný, tak neváhejte ;-)).










pátek 10. ledna 2014

Je čas...............
čas vložit jednu z věcí, které jsem si připravila pod stromeček nejen k sobě. Občas bývám............ no vlastně někdy až moc občas sobec a dělám radost i sobě, ale kdo také ne, že? 
Nechala jsem se inspirovat na http://ericcagabrielle.blogspot.cz/ polštářkama. KDyž jsem je uviděla.............byla jsem z nich paf a tak jako velice často musela jsem je zkusit. První polštářek, pro koho jsem vlastně chtěla tvořit byl pro švagrovou, každoročně ji dávám pod stromeček povlak na polštářek - je dobré říct, že jich má už slušnou řádku. Ani letos tomu tedy nebylo jinak............. Denko, tak zase za rok ;-).

Když jsem ho dodělala, přišla moje mamka a říká ........" no ten je krásný", je jasný, že v té době už jsem měla nastříháno na další dva. Pro mě a pro ni. Takže tiše doufám, že jsem polštářkama udělala radost. 







 Mě radost určitě udělal.  

Mějte se krásně

Oblíbené příspěvky