pondělí 13. června 2016

PROSTĚ JI MILUJU

stíhám toho opravdu moc málo aspoň toho co bych chtěla stíhat, dny mi splývají, jen co se ohlídnu je zas konec týdne. 
S "cukřenkou" válčíme jak se dá. Zákrok v nemocnici jsme zvládli - když oponemu lékařské pochybení, když si spletly nohy a než na  toto své "pochybení" přišly, píchly si třikrát do zdravé nožičky. 
No, ale běháme jak laňky a doufáme, že tohle bylo poprvé a naposledy. Chci být tak naivní!!!!! v tomhle chci být fakt naivka. 
Díky výkonu asi i narkoze a tím vším se nám rozházely glykémie, takže už druhý týden válčíme a snažíme se je vrátit do našich původně téměř ideálních a celkem se nám i daří. Já tímhle vším asi opravdu pochopila spojení glykémie, inzulín, jídlo........

O víkendu jsme oslavily její 10 - jak by řekla Anička kulatiny :-). 
Přála si lego architect - tak ho dostala :-) a doufám, že měla radost. Dostala  i knížky - to ona taky může. Jako dortík si přála tiramisu, tak jsem spáchala naprosto bezcukrovou dobrotu a měli jste vidět tu rychlost jak ty svoje dvě jednotky ke svačině do sebe naházela :-). 

Prázdniny se už kvapem blíží a i my se snažíme vymyslet nějakou tu "dovču", ale než se tak stane relaxuju tam kde to miluju. Kvete už skoro všechno, pivoňky, růže.......... i moje růžové moře už je v plné kráse. 






Mějte se krásně a i přesto, že je již pondělí večer i tak přeji krásný a vstup do tohoto týdne.

Oblíbené příspěvky